Actualitat

Vés enrere

Els arquitectes tècnics i el COAATT poden ajudar el sector hoteler

imatge decorativa

El 2017 va tancar, de nou, amb una xifra rècord de turistes a la Costa Daurada. Entre el gener i el desembre es va assolir la xifra històrica de 20.688.354 pernoctacions. Salou, Cambrils, Vila-seca i la Pineda, els municipis més populars turísticament, en van rebre més de 12 milions.

La nostra és una zona que està de moda i agrada, on el visitant s’hi sent còmode perquè hi troba tots els ingredients d’oci. Sol i platja, gastronomia, bons vins, mar i muntanya, activitats esportives, excursions familiars i, sobretot, una xarxa d’allotjaments hotelers on descansar en condicions els dies de les seves vacances.

Però, tenim un parc hoteler adequat?. Estan els establiments preparats per les demandes dels seus clients?. De quina forma poden ajudar els arquitectes tècnics, com a professionals de referència del sector, per garantir el bon estat dels edificis hotelers?. Aquestes i altres preguntes les hem formulat a la gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la provincia de Tarragona, Marta Álvarez, amb qui també hem conversat d’altres aspectes que van marcar l’any 2017 i no es poden oblidar.

Llegeix l’entrevista sencera [AQUÍ