Actualitat

Vés enrere

MUSAAT i PREMAAT col·laboren en superar una situació excepcional

Imatge decorativa

Davant la situació d’excepcionalitat que s’està vivint a causa de la crisis sanitària provocada pel COVID-19, des de MUSAAT i PREMAAT estan treballant per garantir la seguretat i salut dels seus treballadors, i col·laborar amb els seus assegurats i mutualistes, respectivament, amb mesures administratives i econòmiques per tal d’ajudar en aquests temps tan complexos en els quals no es pot desenvolupar l’activitat professional.

MUSAAT:
► Per garantir la seguretat i salut dels seus treballadors: els canals de comunicació són a través del mediador, ASSEGURCOAATT (assegurcoaatt@apatgn.org), que contactarà amb MUSAAT per correu electrònic o telèfon.

► Mesures econòmiques: de manera excepcional, ajornar el pagament del segon termini de la pòlissa de RC professional A/AT/IE, al dia 1 de juliol de 2020. Més informació


PREMAAT:
► Per garantir la seguretat i salut dels seus treballadors: els canals de comunicació són a través del mediador, ASSEGURCOAATT (assegurcoaatt@apatgn.org), que contactarà amb MUSAAT per correu electrònic o telèfon.

► Mesures administratives i econòmiques:
♦ Administratives: flexibilitat en presentació de la fe de vida dels mutualistes passius. Criteris

♦ Econòmiques:
a) Indemnització per infecció COVID-19 en la prestació d'incapacitat temporal. Requisits

b) Premaat se sumarà a la Confederació Espanyola de Mutualitats, que estudia sol·licitar al Govern ajudes per als mutualistes alternatius. Article

Aquesta informació/documentació, i tota la que vagin comunicant segons evolucioni la situació i les recomanacions de les autoritats sanitàries, s’informarà a través de: 
- Correu electrònic
- Web col·legial, apartat col·legiats, assegurances/previsió mútua/MUSAAT i assegurances/previsió mútua/PREMAAT
- En les respectives pàgines web de MUSAAT (www.musaat.es) i PREMAAT (www.premaat.es)