Actualitat

Vés enrere

Accedeix als continguts més visitats del web de forma ràpida

Imatge decorativa

Per tal d'agilitzar la gestió i ús del nou web del COAATT, a la pàgina inicial després de les notícies d'actualitat trobareu els accessos ràpids. És un conjunt de links als apartats més visitats del web:

 

- Impresos de Visats: Conjunt de documents que el col·legi sol·licita per realitzar la gestió del visat/registre en format PDF.

- Formació COAATT: Accés a l'oferta formativa de cursos que ofereix el col·legi.

- Butlletí "Enllaç": El butlletí informatiu de comunicació amb tots els col·legiats i col·legiades del COAATT amb una periodicitat mensual.

- Servei d'Ocupació: Difusió de les ofertes d’empreses del sector que ho demanen i informació sobre les licitacions, la contractació d’obres o les subvencions de l’Administració Pública.

- Avantatges i Descomptes: Recull de tots els avantatges i descomptes que el COAATT posa a l'abast del seus col·legiats i col·legiades.

- Alta Col·legiat Resident: Espai per donar-se d’alta i formar part del col·lectiu del COAATT i gaudir de tots els serveis.

- Recursos Documentals: És un espai exclusiu per als col·legiats del COAATT on hi podeu trobar diferents propostes documentals que es poden utilitzar com una guia per al desenvolupament de projectes d’edificació, memòries o documentacions tècniques, certificats, informes, etc, en l’àmbit de les nostres competències professionals.

- Alta i Baixa Serveis Web: Espai per donar-se d’alta o baixa dels serveis web del COAATT.

- Links d'Interés: Llistat d'enllaços a pàgines web d'interès per a la professió (generador ITE's, cadastre, sol·licitud de certificat eficiència energètica, etc...)

 

Imatge decorativa