Actualitat

Vés enrere

12 DE JUNY DE 2015: ACTE COMMEMORATIU DEL 75è ANIVERSARI DEL COAATT I SOPAR DE GERMANOR

 

ACTE COMMEMORATIU DEL 75è ANIVERSARI DEL COAATT I SOPAR DE GERMANOR

 

El passat divendres dia 12 de juny de 2015, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, vàrem celebrar l’Acte de commemoració del 75è Aniversari del COAATT i el Sopar anual de Germanor i Acte d'homenatge als col·legiats que compleixen 50 i 25 anys d'exercici de la professió, així com, vàrem donar la benvinguda als nous col·legiats que han passat a formar part del nostre Col·legi Professional. 

A l'acte van assistir, entre altres, el conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, qui va presidir l'acte; el director dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Baptiste Capell; el president del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Tarragona, Joan Tous; el degà del Col·legi d'Advocats de Tarragona, Manel Albiach; el vocal de la Cambra de la Propietat Urbana, Julio Cadena; i el vocal del Col·legi d'Aparelladors de Terres de l'Ebre, Ramon Monteso.
 
Els assistents van rebre dos obsequis: un exemplar del número especial de la revista TAG, que recull gran part dels 75 anys d'actes, accions i canvis del COAATT, i un llibre sobre el Modernisme de Tarragona que ha presentat recentment el nostre company, Josep M. Buqueras.
 
Després del sopar, hi van haver els parlaments del president del COAATT i de les autoritats convidades, i es va procedir a l'entrega, als guardonats que celebren els 50 i 25 anys a la professió, de les insígnies commemoratives. També es va donar la benvinguda als nous tècnics col·legiats, fent-los-els entrega del casc protector que els iniciarà en la seva activitat a l'obra.
 
El president del COAATT, Julio Baixauli, va fer el seu últim discurs al capdavant de l'entitat, després de 12 anys ocupant el càrrec, on va destacar "la feina intensa que fan tots els col·legiats per enfortit aquesta entitat com també la labor incansable de tot el personal administratiu. Entre tots, els que hi són ara i els han estat tot aquest temps, el col·legi pot celebrar avui aquest aniversari". 
 
 
Guardonats:
 
50 anys de professió:
Sr. Francisco Medina Vargas
Sr. Eugeni Boada Fusté
Sr. Jesús Jardí Hernández
Sr. Antoni Salesas Ferran
 
25 anys de professió:
Sr. José Luis Hernández Osma
Sr. Jordi Obradó Sanfeliu
Sra. M. Antonia Galimany Porta
Sr. Josep Marsal Sans
Sr. Josep Borràs Obradó
Sr. Enrique Casanovas Ripoll
Sr. Ramón Carreño Delgado
  
Nous Col·legiats:
Sr. Aleix Busquets Sola
Sr. Jaume Alsina Alsina
Sr. Xavier Güell Artigas
Sr. Gregori Voltes Marqués
Sra. Natalia San José Gispert
Sr. Marc Pons Espinach
Sra. Maria Viñals Bosch
Sra. Marta Masgoret Onieva
Sr. Albert Maña Valles
Sr. Joel Adell Cortilla
Sr. Jaume Ariño Fraguas
Sra. Joana Betoret Martínez
 
 
  
  

 

Més fotografies [AQUÍ]

Vídeo COAATT 75 anys [AQUÍ]

  
El nostre desig és poder seguir amb aquest acte de tradició, d'homenatge i de benvinguda als col·legiats del nostre Col·legi. Depèn de vosaltres la seva continuïtat.
 

LA NOTÍCIA A LA PREMSA:

Diari de Tarragona [+]

Circ de Tarragona [+]

Tarragona 21 [+]

Web de la Generalitat de Catalunya [+]

 

Comunicació i Publicacions COAATT · 977.212.799 (ext. 5) · publicacions@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.