Actualitat

Vés enrere

25è Aniversari Diada de Reis al COAATT

 

25è ANIVERSARI DIADA DE REIS AL COAATT (1992-2017)

Un any més, i ja en fa 25, la Fundació COAATT del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona va celebrar la Diada de Reis.

Ses Magestats van acudir primerament a l'Associació de Paràlisi Cerebral de Tarragona - La Muntanyeta carregats de regals i dolços per a tots els nois i noies de la residència. Durant la visita, els nois i noies i els seus familiars van rebre, un a un, el seu regal de Reis, així com també es va fer entrega d'un equip de so als seus entregats monitors per millorar la qualitat de vida en les instal·lacions de la residència.

Ràpidament els Reis van anar al COAATT per a repartir regals a més de 110 nens i nenes, fills i/o néts de col·legiats residents, encantats de participar en la nostra tradició, que enguany celebra el seu 25è Aniversari (1992-2017).

Els nens van intercanviar els seus dibuixos de nadal pels regals i van poder gaudir d'un dia de Reis entre globus i llaminadures!

Des del COAATT us agraïm la vostra participació en el dia de Reis i esperem que poguem celebrar moltes més diades junts.

 
Moltes gràcies per compartir el dia de Reis amb nosaltres!!! 
 
 
     
 
  

VEURE MÉS IMATGES [AQUÍ]

 

Comunicació i Publicacions COAATT · 977.212.799 (ext. 5) · publicacions@apatgn.org