Actualitat

Vés enrere

44è CONCURS INTERCOMARCAL DE PALETES

 

44è CONCURS INTERCOMARCAL DE PALETES

El COAATT col·labora al 44è Concurs Intercomarcal de Paletes organitzat pel Gremi de la Construcció del Baix Camp, que es celebrarà demà dissabte, 14 de juny de 2014, a partir de les 9.00 hores del matí al Passeig Misericòrdia de Reus (tocant a la plaça de la Pastoreta).

Des de fa molts anys el Gremi de la Construcció del Baix Camp, és l’encarregat de realitzar bianualment el Concurs de Paletes i és la ocasió de veure la destresa dels professionals que hi participen, gent amb més ofici per els anys d’experiència i d’altres que tot just comencen o estan formant-se com a paletes.

Com a col·laboradors d’aquest concurs us recomanem que aneu a treure el cap i participeu de veure com cada parella va fent el seu treball.

 

 

Tríptic del 44è Concurs de Paletes [+]


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.