Actualitat

Vés enrere

5è Torneig de Golf Solidari

imatge decorativa

Dissabte, dia 25 de maig de 2019, es celebrarà el 5è Torneig de Golf Solidari, organitzat per la Fundació Port Aventura i amb el suport de la Fundació COAATT.

La Fundació PortAventura i la Fundació COAATT continuen promovent, entre d'altres, projectes solidaris que ajudin a millorar la qualitat de vida d'aquelles persones amb malalties i en risc d'exclusió social, amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat.

El 5è Torneig de Golf Solidari tindrà lloc a Lumine Golf Club (al costat de PortAventura World), situat en un entorn incomparable, a la vora del mar i envoltat de natura mediterrània.

Podreu participar d’una jornada lúdica, esportiva i solidària on, a més de la celebració del torneig de golf, es comptarà amb premis per als vencedors de les diferents categories i es realitzarà un sorteig entre tots els jugadors d’un rellotge Hublot.

La totalitat dels beneficis recaptats durant la jornada seran destinats a donar suport a les iniciatives solidàries de la Fundació Villablanca i de la Fundación Rosa María Vivar.

Des de la Fundació COAATT us animem a participar en aquest esdeveniment benèfic esportiu!!