Actualitat

Vés enrere

6 DE JUNY DE 2014: SOPAR DE GERMANOR COAATT

 

SOPAR DE GERMANOR COAATT 2014

L'acte d'homenatge que el Col·legi organitza per als col·legiats que celebren aquest any 50 i 25 anys de professió i l'acte de benvinguda als nous tècnics col·legiats, va ser tot un èxit d'assistència, de cordialitat, d'homenatge i de recolzament al col·lectiu.

La celebració d'aquest any, es va desenvolupar el passat dia 6 de juny, al Seminari Pontifici de Tarragona, un cop s’han finalitzat les gran obres de rehabilitació, iniciant-se amb una visita guiada inclosa la important biblioteca. Es va finalitzar al claustre, on es troba situada l'església d'estil romànic, on dos violoncel·listes i un violoncel, esperaven als convidats amb un repertori musical que es va allargar tot l'aperitiu. El lloc que s'ha escollit aquest any, va ser molt ben acollit, perquè moltes de les persones assistents a l'acte, havien estudiat a les antigues instal·lacions.
 
Al sopar ens van acompanyar el senyor Carles Sala i Roca, secretari d'Habitatge i de Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya i la senyora Teresa Victòria Pelegrín i Casanova, setena tinenta d'alcaldia de Llicències, Comunicacions Urbanístiques i Ambientals, Domini Públic i Disciplina Urbanística, de l'Ajuntament de Tarragona.
 
Després del sopar, hi van haver els parlaments del president del COAATT i de les autoritats convidades, i es va procedir a l'entrega, als guardonats que celebren els 50 i 25 anys a la professió, de les insígnies commemoratives.
 
Els guardonats són:
 
50 anys de professió:
Sr. Marià Casas i Hierro
Sr. Francesc Sas i Planas
 
25 anys de professió:
Sr. Pedro Orrego i Carrasco
Sra. Maria del Carmen Cárcamo i López
Sr. Josep Maria Guasch i Bové
 
També es va donar la benvinguda als nous tècnics col·legiats, fent-los-els entrega del casc protector que els iniciarà en la seva activitat a l'obra.
 
Nous Col·legiats:
Sr. Javier Martín i Gaona
Sra. Raquel Sabalete i Arribas
Sr. Xavier Reynals de Solà
Sra. Alexandra Espinosa i Ciurana
Sr. Oscar Rofes i Llaberia
Sr. Eduard València i Ferré
Sra. Jessica Gaseni i Comes
Sr. Victor Urbán i López
 
La vetllada es va finalitzar amb una fotografia de tots els homenatjats.
 
  
El nostre desig és poder seguir amb aquest acte de tradició, d'homenatge i de benvinguda als col·legiats del nostre Col·legi. Depèn de vosaltres la seva continuïtat.
 

LA NOTÍCIA A LA PREMSA:

Diari de Tarragona [+]

Diari Més [+]

Tarragona 21 [+]

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.