Actualitat

Vés enrere

9 consells per millorar l´habitabilitat dels nostres habitatges

imatge decorativa

Des d' Obresambgarantia.com i davant el període de confinament que hem de respectar tots els ciutadans mentre duri l'Estat d'Alarma, decretat com a mesura principal de lluita contra el coronavirus, compartim aquests consells que poden ajudar a millorar l'habitabilitat de les llars i la qualitat de vida de les persones que durant aquest llarg període van a romandre dins d'elles.

És molt important que s'intenti aconseguir un ambient interior el més sa possible dins de l'habitatge. Això ajudarà a millorar la percepció anímica i física durant aquests dies de confinament, alhora que es poden evitar malalties o dolències que poden ser causades per un ambient interior poc saludable.

Les recomanacions que es realitzen des d'Obresambgarantia.com per mantenir l'ambient interior d'acord a uns adequats paràmetres de salubritat i de confort són les següents:

1. Vigila que hi hagi una temperatura i humitat adequades al teu habitatge.
2. Evita que es formin condensacions a les finestres o altres elements.
3. Mantingues concentració de CO2 a l'ambient no molt elevada.
4. Evita la concentració de formaldehids en l'ambient interior.
5. Permet que el sol i la llum natural entrin al teu habitatge.
6. Evita les males olors com a conseqüència del buidatge dels sifons dels desaïgues.
7. Evita els accidents domèstics, actuant en les instal·lacions de l'habitatge.
8. Utilitza al màxim la terrassa.
9. En cas de dubte, consulta amb un professional expert en edificació.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.