Actualitat

Vés enrere

Accés a normes UNE

imatge decorativa

 

El Consejo General de la Arquitectura Técnica (CGATE) ha renovat un any més l’acord subscrit per a l’accés a la col·lecció de normes UNE.

A més, aquest any s’ha renovat també l’acord amb AENOR per a la compra de normes UNE amb un 20% de descompte per a tots els col·legiats i col·legiades.

Recordeu que l’accés es realitza mitjançant el número nacional del col·legiat/da (al carnet d’acreditació subministrat pel Consejo) i el DNI.

 

Podreu accedir a una col·lecció de més de 2.000 normes UNE de gran rellevància al sector de la construcció, per estar recollides als següents reglaments:

- Reglamento Electrotécnico para Baja Tensión (REBT)
- Código Técnico de la Edificación (CTE)
- Instalaciones Térmicas en Edificios (RITE)
- Distribución y utilización de combustibles gaseosos
- Reacción y resistencia al fuego de materiales de construcción
- Eficiencia energética en instalaciones de alumbrado exterior
- Real Decreto 1513/2005 evaluación y gestión del ruido ambiental
- Real Decreto 286/2006, sobre la protección de la salud y la seguridad de los trabajadores contra los riesgos relacionados con la exposición al ruido
- Real Decreto 1367/2007, zonificación acústica, objetivos de calidad y emisiones acústicas
- Reglamento de productos de construcción.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.