Actualitat

Vés enrere

Activitat professional al 2021

Imagen decorativa

L'activitat professional puja per sobre del 25 % respecte 2020. Pugen significativament els treballs de direcció d’obra, tant de rehabilitació com d’obra nova, al voltant d’un 7%, i el control de seguretat a les obres. En aquest cas la pujada arriba a més del 8%.

La redacció de projectes de rehabilitació puja més d’un 8% respecte 2020 i arriba a valors ja molt significatius. Al 2021 s’ha visat uns 730 projectes relacionats amb la reparació de façanes, cobertes, distribucions interiors, instal·lació d’ascensors o petits reforços.

La construcció d'obra nova d'habitatge residencial al Camp de Tarragona i  Baix Penedès al 2021 puja i el nombre d'habitatges arriba fins als 832 i pugen més d’un 25 % respecte 2020.

La inversió en habitatge residencial nou creix especialment a les poblacions de Reus, Salou i Roda de Berà. Els municipis de Tarragona i Cambrils baixen, respecte 2020, un 35% i un 50% respectivament. Reus supera a Tarragona per primera vegada i gairebé multiplica pes tres el nombre d’habitatges visats.

La rehabilitació puja també entre gener i desembre de 2021. La rehabilitació ha suportat molt bé la greu crisi del sector al 2008 i la situació que vivim actualment. L’activitat al 2021 continua a l’alça i el nombre d’obres puja més d’un 8% respecte 2020. La inversió supera els 84 milions, un 10% més que al 2020.

En conjunt, al 2021 s’han visat 1.060 noves obres, un valors que ja superen als obtinguts al 2008 i les previsions d’una forta inversió pública al 2022 fan preveure uns resultats excepcionals el proper any.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.