Actualitat

Vés enrere

ACTIVITATS SOCIALS: TAST DE VINS

 

DIJOUS, 14 DE MARÇ: TAST DE VINS, BODEGUES BARTHOMEUS I COCA I FITÓ

 

DIJOUS, 14 DE MARÇ 2013
SALA POLIVALENT COAATT, A LES 20.00h.
 
Inscripcions: activitats@apatgn.org 
 
PV. Col.: 3,5 € - PVP.: 5 €
 
 
 
 
VINS BARTHOMEUS
Les nostres vinyes venen de lluny. En el 1635 els nostres avantpassats ja conreaven les vinyes de la Masia Barthomeu. Abans ho havien fet els ibers i romans, les restes de les seves anàfores que hem trobat, demostren que el comerç del seu vi es distribuïa per tota la Mediterrània.
  Ara desprès de molts anys, hem tornat a elaborar vins: el Barthomeusrosat i el Barthomeusnegre 100% Cabernet Sauvignon elaborats amb molta professionalitat per l’enòleg Toni Coca.
Josep Ma. Llasat Roig (Col. 512)
 
VINS COCA I FITÓ
Els germans Coca i Fitó, originaris de l’Alt Penedès, fills d’agricultors i pujats entre vinyes, l’any 2006 varen començar l’elaboració pròpia de vins singulars.

Els seus vins són d’estil modern, combinen la mineralitat del terrer amb l’essència de raïms com la Garnatxa, la Carinyena i el Sirà.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.