Actualitat

Vés enrere

ACTUALITZACIÓ APARTOT 2013 (v5.3)

El col·legi d’Aparelladors de Girona ens ha comunicat, que ja està disponible una nova actualització del programa AparTot amb l’adaptació al nou Decret d’Habitabilitat i els càlculs de despeses per a 2013.


AVÍS IMPORTANT: aquesta actualització està disponible per als usuaris que han contractat el manteniment de l’AparTot per a 2013 o que hagin adquirit el programa durant el 2013.

Les novetats més destacades d’aquesta versió de l’AparTot són:

* L’adaptació del programa al nou Decret d’Habitabilitat (141/2012), que ha implicat modificacions en els següents documents:

- Certificat d’Habitabilitat de Segona Ocupació.
- Certificat d’Idoneïtat de les Condicions d’Habitabilitat.
- Certificat de final d’obra i d’habitabilitat.

* L’actualització dels càlculs de despeses de MUSAAT i dels càlculs de despeses de visat.

NOTA:
 Els col·legiats interessats en renovar el manteniment de l'Apartot, s'han de posar en contacte amb el departament d'informàtica del COAATT:

 

- Telf. 977. 21.27.99 (extensió 2)

o

-Enviar un correu electrònic amb assumpte Renovació Apartot 2013 a: informatica@apatgn.org 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.