Actualitat

Vés enrere

ACTUALITZACIÓ DE DADES

ACTUALITZACIÓ DE DADES

 

D’acord amb l’article 16.b) dels Estatuts col·legials vigents, és un deure dels col·legiats comunicar al Col·legi, en el termini d’1 mes, els canvis de domicili i mantenir en tot moment actualitzades la resta de les seves dades personals, bancàries i professionals.

És important mantenir actualitzades les dades, ja que facilita la comunicació entre Col·legi i col·legiat en la prestació dels serveis col·legials com en temes: d’assessorament, borsa de treball, formació, assegurança de responsabilitat civil professional, previsió mútua, etc.

Per aquest motiu, el col·legiat que hagi realitzat un canvi en les seves dades personals, bancàries i professionals, cal que ho comuniqui al Col·legi bé per correu electrònic secretaria@apatgn.org, bé per fax 977 22 41 52 o bé personalment a les oficines col·legials, especificant clarament les dades que canvia.

Més informació

Assessoria del Col·legi

977 21 27 99 ext. 1

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.