Actualitat

Vés enrere

Actualització de documents de suport

Imatge decorativa

La documentació de suport que el COAATT posa a la vostra disposició, dins l’apartat de recursos documentals del web, està actualment en revisió.

S’han actualitzat totes les propostes de memòries de projecte d’edificació, tant les relatives a rehabilitació com les d’obra nova. Els documents estan actualitzats a la normativa vigent i també als nous criteris de revisió.

Recordeu que la revisió dels projectes comprovarà que els continguts abastin tots els apartats inclosos al CTE. Es recomana doncs utilitzar les propostes que el Col·legi us ofereix per agilitzar el procés de revisió.

S’han actualitzat també els plecs de condicions d’obres. Les condicions generals es poden trobar tant en català com en castellà. Les condicions particulars les podeu trobar encara sols en català.

L' apartat dedicat a informes, certificats i taxacions també s’ha actualitzat. Estan completats els apartats dedicats a certificats i les taxacions. L’apartat d’informes està en procés d’actualització. Es preveu incorporar properament propostes d’informes per a la subsanació de dades cadastrals, l’índex documental de l’informe i altres aspectes que puguin ajudar al col·legiats a completar adequadament el contingut dels mateixos.

En el cas de revisió de les condicions d’habitabilitat per a la redacció del certificat, també teniu a la vostra disposició fitxes d’ajut per a la revisió de les mateixes, i manuals de suport a l’apartat de condicions d’habitabilitat de recursos documentals.

En procés de revisió i actualització es troben encara els apartats d’implantació de bastides, que inclou també el posicionament mitjançant cordes i els treballs amb plataforma elevadora, els estudis de seguretat i el control de qualitat.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.