Actualitat

Vés enrere

Afrontar el futur amb seguretat

imatge decorativa

La vida dona molts tombs i, sense saber-ho, es pot produir un fet que s’ha d’afrontar: una discapacitat sobrevinguda.

Trobar-se amb una discapacitat sobrevinguda és un contratemps que afecta directament a la persona, però la vida familiar i professional en pateixen les conseqüències. Llavors sorgeixen dubtes: Ara què? Tinc ajudes?.

Actualment, amb l’entrada en vigor del Reial Decret Llei 20/2018, de 28 de desembre, que reformava l’Estatut del Treball Autònom (Llei 20/2007), els autònoms poden sol·licitar bonificacions a les quotes de la Seguretat Social.

La Tresoreria General de la Seguretat Social, davant la casuística i diversos supòsits que es poden produir, ha fet uns aclariments marcant unes directrius per a cadascun d’ells. Es pot consultar en un article de PIMEC.  

Per això, des del COAATT sempre es recomana pensar en el futur, estar informats i reflexionar per garantir una 'tranquil·litat', davant qualsevol imprevist que es pugui produir.

 

El Col·legi resta a la vostra disposició per a facilitar-vos informació a: secretaria@apatgn.org · 977.212.799 (ext. 113)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.