Actualitat

Vés enrere

Ajudes a Doctorands i Congressos 2022

imatge decorativa

El Consejo General de la Arquitectura Técnica (CGATE) torna a donar suport a la recerca dels arquitectes tècnics i a les escoles amb graus conduents a la nostra professió amb les ajudes a doctorands i a congressos de recerca de convocatòria anual.

Les ajudes a doctorands estan dotades amb 3.000€ cadascuna, que es poden fer servir en els següents dos anys en despeses justificades per a la consecució de la seva tesi. Durant aquesta quarta edició es concediran tres ajudes entre tots els sol·licitants.

Pel que fa a les ajudes a congressos, s’ajudarà als esdeveniments presencials celebrats en escoles amb graus conduents a l’Arquitectura Tècnica. L’ajuda consta de 900€ per a tasques d’organització.

Ambdues ajudes es poden sol·licitar en línia des d’ aquí, on trobaràs els enllaços a les plataformes i les bases que regulen aquestes ajudes.

Totes les consultes per incidències tècniques o dubtes sobre el procediment han de dirigir-se al correu: gabinetetecnico@arquitectura-tecnica.com , amb l’assumpte “Consulta ajudes AT CGATE 2022”.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.