Actualitat

Vés enrere

Ajut COVID-19 per a persones autònomes (alta al RETA) i mutualistes alternatius al RETA

imatge decorativa

Ajut extraordinari de la Generalitat de Catalunya per afavorir la continuïtat de les activitats econòmiques de les persones treballadores autònomes. Aquest ajut va adreçat a les persones que exerceixin l’activitat econòmica com a persona física, seguint uns criteris establerts, i donades d’alta a:

► Règim Especial de Treballadors Autònoms o per compte propi de la Seguretat Social (RETA).
► Mutualitat com a sistema alternatiu al RETA (PREMAAT pels arquitectes tècnics). 

La presentació de sol·licituds s'inicia a les 09:00 hores del dia 9 de novembre de 2020 fins a les 15:00 hores del 20 de novembre de 2020, o fins a exhaurir la dotació pressupostària.

10/11/2020: El termini de presentació de sol·licituds s’ha tancat una vegada exhaurida la dotació pressupostària destinada a l'ajut.

 

Normativa:

DECRET LLEI 39/2020, de 3 de novembre, de mesures extraordinàries de caràcter social per fer front a les conseqüències de la COVID-19


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.