Actualitat

Aportacions a plans d’estalvi

Imatge decorativa

Aquest mes de desembre és el moment òptim per tal de fer aportacions úniques o extraordinàries a plans d’estalvi per a què les aportacions puguin ser computades en l’exercici 2018, i que els avantatges fiscals s’apliquin a la pròxima declaració de la renda.

Des de PREMAAT s' ofereixen productes al respecte, i tenen la promoció vigent del Pla de Prevenció d’Assegurat (PPA) amb les condicions següents:

- El traspàs de l’estalvi des d’un altre PPA o pla de pensions, o fer una aportació única o extraordinària entre l’1 d’octubre i el 31 de desembre, gaudirà d’una bonificació de l’ 1% sobre la quantitat traspassada o aportada.

- Les aportacions que es realitzin abans de finalitzar l’any reduiran la base imposable de la pròxima declaració de l’IRPF fins 8.000 € o el 30% de la suma dels rendiments nets del treball i activitats econòmiques.

- El PPA de PREMAAT té un tipus d’interès tècnic (garantit fins els 31 de desembre, un 2,5% garantit), amb unes despeses mínimes.

Si esteu interessats en fer aportacions al PPA de PREMAAT, per tal que les aportacions puguin ser computades a l’exercici 2018, caldrà tenir en compte al següent calendari.

 

Més informació: assegurcoaatt@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.