Actualitat

Vés enrere

Quina configuració de fàbrica del router hauries de modificar?

Imatge decorativa

Els ajustaments que el router porta configurats de fàbrica han de ser modificats immediatament. És el primer que s'ha de fer, a l'estrenar Internet a casa.

T’acaba d'arribar el teu nou router?. Un cop el tinguis instal·lat, no perdis el temps: hi han ajustaments del teu router Wifi que has de canviar immediatament.

Abans de començar a navegar, unes quantes modificacions et serviran per mantenir fora de perill d'intrusos la teva xarxa Wifi domèstica, maximitzar la seguretat i bloquejar els lladres.

El primer pas és, com no, accedir a la seva configuració. Un cop estiguis dins i depenent del teu model, pots i has de modificar la configuració de fàbrica del teu router.

Segueix llegint aquest article en el següent link 


Font de l’article: http://www.ticbeat.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.