Actualitat

Vés enrere

ASSESSORIA DE TREBALL. REGISTRES ENTRE GENER I OCTUBRE DE 2011

REGISTRES DE L’ASSESSORIA DE TREBALL. GENER OCTUBRE DE 2011

El servei d’assessoria de treball del COAATT és en l’actual context el més utilitzat i consultat. Aquest 2011, de cada 10 col·legiats que accedeixen al web, 2 ho fan per consultar les ofertes de treball. Entre gener i setembre s’han realitzat 11.281 consultes
Assessoria de treball inclou informació sobre oferta de feina pública –licitacions de serveis i obres, oferta pública i oposicions- i oferta privada, i llistes actives de tècnics per a empreses, particulars i l’Administració.
 Oferta pública i privada
Entre gener i setembre s’han realitzat 10.632 consultes d’oferta privada i 2.775 d’oferta pública. 1.445 sobre licitacions de serveis i obres, i 1.297 sobre oferta pública i oposicions.
Aquest servei ha rebut 163 ofertes de particulars, des les quals s’han realitzat aproximadament un 85 %.
Els certificats d’habitabilitat son la intervenció més sol·licitada, gairebé 3 de cada 4 particulars que utilitzen el servei necessiten renovar la cèdula d’habitabilitat. Molt enrere hi troben la redacció d’informes sobre patologies i els projectes d’activitat, entre un 7 % i un 5 % respectivament.
 
Nombre d'ofertes per mesos
 Gener
34
Febrer
14
Març
20
Abril
16
Maig
9
Juny
22
Juliol
17
Agost
5
Setembre
21
Octubre
5
Total
163
Tipus d'intervenció sol·licitada
Altres certificats
3
Certificats d'habitabilitat
121
Coordinacions de seguretat
3
Direccions d'obra
4
Documentació gràfica
2
Informe
12
Legalitzacions
4
Llibre de l'edifici
1
Memòria valorada
1
Projectes d'activitat
9
Projectes d'obra
3
Total
163
 
Pel que fa a l’oferta pública, el centre de documentació revisa i actualitza periòdicament la informació sobre anuncis i convocatòries que les Administracions publiquen als diferents Butlletins i Diaris oficials.
La informació vol abastar als professionals col·legiats que treballen dins una empresa constructora –poden accedir a la informació sobre licitacions d’obres- i col·legiats que en la seva pràctica professional poden participar de manera individual o conjuntament amb un gabinet tècnic de les ofertes de serveis a licitació.
Els criteris de les ofertes o licitacions que podeu trobar son els següents: s’informa solsamènt sobre licitacions publicades i en les quals el procediment és obert. Es a dir, no s’inclouen anuncis previs, ni procediments negociats sense publicitat o altres restringits. Les ofertes de licitacions de serveis o obres s’emmarquen dins l’àmbit geogràfic de Catalunya i inclou les obres d’edificació i les d’urbanització que s’han de realitzar a la província de Tarragona.
La informació sobre processos selectius de personal tècnic per a les Administracions Públiques es revisada i actualitzada pel centre de documentació i procedeix dels anuncis i convocatòries que les Administracions publiquen als diferents Butlletins i Diaris oficials.
Entre gener i setembre de 2011 s’han publicat       ofertes de licitació. De les quals       corresponien a obres i       a serveis. Pel que fa a les convocatòries de places per a l’Administració, en el mateix període s’ha publica      
Llistes actives de tècnics
Les llistes actives de tècnics son de lliure accés per als col·legiats del COAATT i en les condicions indicades a www.apatgn.org » Serveis al Col·legiat » Assessoria de Treball » Condicions Particulars i Empreses. Aquí es pot trobar també el full d’inscripció.
Actualment existeix quatre tipus de llistes en actiu: oferta privada i empreses, pèrits i taxadors judicials, pèrits de part i pèrits en valoracions immobiliàries.
El registre per a particulars i empreses inclou actualment 97 tècnics inscrits. D’aquets, 67 han rebut dos encàrrecs, 29 tècnics 1 i 1, cap.
Els registres de pèrits judicials, actualment en període revisió, s’envien anualment al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, al Registre Mercantil deTarragona i la Delegació Especial de la AEAT en Cataluña. El registre inclou 40 tècnics col·legiats.
El registre de pèrits de part i pèrits en valoracions immobiliàries incorporen actualment uns 20 tècnics col·legiats i incorpora informació que es trasllada a despatxos d’advocats, col·legis professionals, particular i empreses que en puguin requerir dels serveis d’un pèrit.
Altres recursos
El servei ofereix també informació sobre subvencions obertes amb l’objectiu que els col·legiats que el considerin oportú puguin assessorar als seus clients per tal d’accedir a aquestes convocatòries
Dins el centre de documentació actualment es pot consultar diferents recursos d’accés lliure i que pretenen facilitar als col·legiats la recerca de feina o millorar la comunicació de la seva empresa a la recerca de clients:
·         INFORME: Oportunitats de negoci al sector de l’edificació
·         L’ÚS DEL LES EINES 2.0 PER A LA RECERCA DE FEINA I EL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL
·         NETWORKING
·         22 CONSELLS PER A LA RECERCA DE FEINA
·         ¿CÓMO EMPEZAR A PROMOCIONAR TU NEGOCIO EN REDES SOCIALES?: Creando el PPI (Project Planning and Implementation
·         MARKETING EN REDES SOCIALES: mensajes de empresa para gente selectiva
Si treballar a l’estranger és una opció, podeu consultar dins aquest espai diferents llocs on trobar informació interessant o ofertes de feina en l’àmbit de l’arquitecte tècnic.
 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.