Actualitat

Vés enrere

ASSESSORIA JURÍDICA: Incompatibilitat de percepció de la pensió de jubilació amb l'exercici lli

 

INCOMPATIBILITAT DE PERCEPCIÓ DE LA PENSIÓ DE JUBILACIÓ AMB L’EXERCICI LLIURE

 

ORDRE MINISTERIAL: TIN/1362/2011, de 23 de maig, sobre régimen de incompatibilidad de la percepción de la pensión de jubilación del sistema de la Seguridad Social con la actividad desarrollada por cuenta propia por los profesionales colegiados (BOE núm.125, 26 de maig de 2011).

Aplicada la citada Ordre als arquitectes tècnics: s’estableix que l’arquitecte tècnic que comenci a percebre la prestació de jubilació (bé del Règim General de la Seguretat Social  bé del RETA bé de PREMAAT) a partir de la seva entrada en vigor (1 de juliol de 2011) serà incompatible percebre la prestació de jubilació i seguir desenvolupant l’activitat professional per compte pròpia.

Aquesta Ordre Ministerial no li és d’aplicació a qui al moment de la seva entrada en vigor (1 de juliol de 2011) estigui compatibilitzant la prestació de jubilació i l’activitat per compte pròpia.

Publicació al BOE 

Comunicat de PREMAAT

    

NOU 04/06/11: Correcció d'errades 

En l’Enllaç del mes de juny es va informar sobre la publicada l’Ordre TIN/1362/2011, de 23 de maig, en la qual es disposa la incompatibilitat de l’activitat professional per compte pròpia amb la percepció de la pensió de jubilació de qualsevol dels sistemes de la Seguretat Social tot i que el professional pel seu exercici hagi optat per la mútua alternativa.

En el BOE de 4 de juny de 2011 s’ha publicat una correcció d’errors de la citada Ordre en la qual s’amplia la no aplicació de la incompatibilitat a aquells que a la data de la seva entrada en vigor (1 de juliol de 2011) hagin ja complert els 65 anys.

Publicació al BOE  

 

Més informació: Assessoria COAATT
c.e.
secretaria@apatgn.org · tel. 977.21.27.99 (ext.1)

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.