Actualitat

Vés enrere

Augmenta la quota de PREMAAT per l’any 2021

Imatge decorativa
D’acord amb la Ley de Presupuestos Generales del Estado para el año 2021 i el Real Decreto-ley 28/2018, de 28 de diciembre, per l’any 2021 s’incrementa la quota del Règim Especial de la Seguretat Social dels Treballadors Autònoms (RETA), degut a què es modifiquen els tipus de cotització aplicables per contingències professionals i per cessament d’activitat dels treballadors autònoms inclosos en el RETA.
 
PREMAAT, com a mútua alternativa al RETA, i seguint la normativa actual, a partir del mes de gener del 2021 augmenta la quota mensual del Plan Profesional de PREMAAT (producte alternatiu al RETA que ha de suposar almenys el 80% de la quota mínima d’aquest Règim Especial), de la següent manera:
 
► Quota general ordinària: 235€/mes 
 
Qui gaudeixi d’alguna reducció del Plan Profesional, li correspondrà les següents quotes segons al tram en el qual es trobi:
• 48€/mes 2021, els 12 primers mesos (es manté invariable)
• Reducció del 50% sobre la quota ordinària (6 mesos següents): 117,50€/mes 2021
• Reducció del 30% sobre la quota ordinària (de 6 18 mesos següents, depenent de les circumstàncies de cada mutualista): 164,50€/mes 2021.
 
Així mateix, es recorda que les citades quotes són quotes mínimes, i que els mutualistes podeu millorar el vostre estalvi per a la jubilació o altres prestacions incrementant la quota del Plan Profesional. 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.