Actualitat

Vés enrere

AVÍS IMPORTANT RESPECTE LA PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL

AVÍS IMPORTANT RESPECTE LA PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL PROFESSIONAL

 

Tots els col·legiats que per l’any 2013 volguéssiu fer modificació respecte la pòlissa de responsabilitat civil professional (augmentar, reduir cobertura, etc.), poseu-vos en contacte amb l’Assessoria del Col·legi abans del 20 d’octubre, ja que qualsevol modificació de pòlissa s’ha de comunicar en dos mesos d’antelació a la renovació de pòlissa.

A tenir en compte, que cada col·legiat té el seu cas en concret, realitzeu les vostres consultes a l’Assessoria del Col·legi que ho estudiarà de manera personalitzada, secretaria@apatgn.org tel. 977 212 799 ·

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.