Actualitat

Vés enrere

BIM i Rehabilitació de Patrimoni, eixos de la formació 2019-2020

imatge decorativa

A partir del proper més d’octubre es desenvoluparan dos projectes formatius, entre d'altres propostes.

Per una banda està prevista una formació en BIM de caràcter general que omplirà les tardes dels dimarts, des del mes d’octubre 2019 fins a finals del mes d'abril 2020. Una formació que va molt més enllà del Revit, aprofundint en altres aspectes de gestió, control i gestió d’instal·lacions, gestió de models BIM, control dels fluxes de treball...

Amb aquest curs es vol donar cobertura a tots els aspectes que pot contemplar un projecte BIM, tal i com les administracions estan demanat i començant a gestionar, i més enllà d’això, donar coneixements del treball cooperatiu per millorar les competències dels tècnics.

El curs es portarà a terme amb professorat especialitzat i, a la finalització, es podrà obtenir el certificat oficial de Formació Autodesk, sempre que s’hagin complert els mínims exigibles.

El COAATT facilitarà el pagament d’aquesta formació introduint un sistema de quotes mensuals.

Per altra banda, en acord amb l’Escola d’Arquitectura de la URV i l’ICAC (Institut Català d’Arqueologia Clàssica), es portarà a terme un curs de Rehabilitació de Patrimoni.

Aquesta formació es portarà a terme els dimecres dels mesos d’octubre i novembre 2019. Un curs que es podrà seguir per videoconferència, en les seves sessions teòriques, però que també tindrà una part pràctica consistent en visites a diferents intervencions en edificis monumentals.

Al  mes de setembre també començarà la novena edició del curs online per a l’acreditació de tècnics per redactar Plans d’Autoprotecció.

Des del COAATT es seguirà proposant formació que es realitza en seus d’altres col·legis i que es podrà seguir per videoconferència.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.