Actualitat

Vés enrere

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ EN DEFENSA DELS PROFESSIONALS COLLEGIATS I EL VISAT DELS TREBALLS TÈCNICS

  

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ EN DEFENSA DELS PROFESSIONALS COL·LEGIATS I EL VISAT DELS TREBALLS TÈCNICS

 

Davant la progressiva liberalització del mercat, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya posa en marxa una campanya de comunicació per vetllar perquè l’actuació dels seus professionals respongui als interessos i les necessitats de la societat en relació a l’exercici professional, garantint el compliment de la bona pràctica i les obligacions deontològiques de la professió que ordenen i representen, impulsant la promoció i el desenvolupament professional en benefici de la societat.
 
Adreçada a la societat, les administracions locals, autonòmiques i estatals, i també als professionals, aquesta campanya pretén defensar la figura del professional competent i del dret de la societat de contractar amb garanties un tècnic competent i competitiu, que tingui la formació adequada i l’habilitació necessària per dur a terme l’encàrrec professional. Proposa a la societat, les administracions i els professionals que apostin per la labor dels col·legis i associacions professionals, en favor de la societat i els ciutadans, en tant que regulen l’activitat dels professionals, ordenen l’exercici de les respectives professions, verifiquen el compliment dels requisits legals aplicables, actuen disciplinàriament quan és necessari i vetllen per la formació continuada dels seus col·legiats i associats. Destacant el visat o certificat d’actuació professional com un dels mecanismes de major efectivitat per a la protecció del ciutadà i l’usuari dels serveis dels professionals tècnics, un sistema de validació documental dels seus treballs que dóna garantia d’integritat, habilitació, cobertura de responsabilitat civil i habilitació específica per al seu àmbit d’actuació. [Llegir manifest]

 

 

 LA CAMPANYA ALS MITJANS:

- Diari Més [+]

- Tot Tarragona.cat [+]

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.