Actualitat

Vés enrere

CAMPANYA DE NADAL DEL COAATT 2013

  

10è RECULL DE DIBUIX INFANTIL REIS 2014

 

El COAATT organitza la campanya de nadal preparant els actes infantils, que com cada any, voler ser punt de trobada del col·lectiu i familiars.

La Fundació Tarragona Unida convoca als fills, filles, nets i netes d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació del Col·legi de Tarragona.
Seguirem enguany la modalitat 1 dibuix x 1 regal, que entregaran els Reis Mags, el dia 6 de Gener de 2014, a 2/4 d’1 del migdia al COAATT, a cada nen personalment.

Tema: “Smart City”  

Ja teniu a disposició les bases i el full per fer el vostre dibuix corresponent al 10è Recull per la diada de Reis-2014. Ho trobareu en format pdf perquè us ho pugueu descarregar al web de la Fundació Tarragona Unida: http://www.fundaciotu.org/activitats/

¡Gaudiu d’aquesta activitat i a esperar l’arribada dels Reis Mags!

*Podeu entregar els dibuixos fins el 20 de desembre.

 

Festa del Dia de Reis: El matí del 6 de gener, els Reis Mags reben tots els nens i nenes del col·legi, i visiten la Fundació “La Muntanyeta” (Associació Prov. de Paràlisi Cerebral) 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.