Actualitat

Vés enrere

Canvi de dècada, hem de seguir estant protegits

Imatge decorativa

Canvi de dècada però continua èssent vital:

- Disposar de l’assegurança de responsabilitat civil professional que cobreixi el risc del treball professional a desenvolupar i la decennal.

- Registrar/visar totes les actuacions professionals, tant sigui obra com gestió administrativa, i fer-ho amb el codi d’intervenció i descripció de l’objecte que correspongui.

- Comunicar amb registre/visat totes les actuacions professionals:

  • Al Col·legi:

- Ja que cada vegada més els Jutjats recorren al Col·legi per obtenir informació que aclareixi tant la situació de l’obra com del tècnic. 

- Per tal de poder-vos ajudar/defensar davant les queixes que presenten promotors per les actuacions professionals dels tècnics. 

  • A la companyia asseguradora, per poder donar defensa i cobertura a la reclamació rebuda.

- Informar al Col·legi de la no acceptació de feines d’arquitecte tècnic per part de l’administració per temes de competències per tal de poder defensar la professió.

 

A més, a títol personal:

- Assessorar-se en els temes de previsió social i assegurances davant casos de compatibilitat professió lliberal amb assalariat, incapacitats temporals per malaltia o baixa per maternitat.

- Planificar la possible previsió de la jubilació, pel tancament ordenat de tots els expedients de visats/registres per finalització o renúncia i la prestació a percebre.

- Assessorar-se en assegurances vinculades amb l’edificació (tècnics de l’administració, promotors, constructors, decennal,...) i recolzament en temes de plans d’estalvis, pòlissa de vida i accidents, llar i oficines.

 

El Col·legi resta a la vostra disposició per tractar qualsevol tema que considereu oportú, ja que qualsevol tema relacionat amb la professió pot marcar tant la vida professional com la personal. Per a qualsevol informació al respecte, us podeu posar amb contacte amb el Departament d’Assessoria a secretaria@apatgn.org o telèfon 977.212.799 (ext.113).


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.