Actualitat

Vés enrere

CANVI DE DENOMINACIÓ EN ENGINYERIA EN EDIFICACIÓ

CANVI DE DENOMINACIÓ D’ENGINYERIA D’EDIFICACIÓ

 

S'esgota el temps per la reclamació formal pel canvi de denominació del grau a la UJI.

La reunió mantinguda en el rectorat el passat dijous, juntament amb la publicació per sorpresa en el BOE el passat dissabte del canvi de denominació d'Enginyer d'Edificació a grau d'Arquitectura Tècnica, així com l'estudi de les diferents documents i accions legals possibles per part de la junta del Col·legi, fa necessari una actuació immediata que passem a detallar.

Cal que tothom que vulgui que el Col·legi iniciï els tràmits, enviï avui mateix la informació sol·licitada (còpia escanejada de matrícula i del resguard, tal i com es va sol·licitat ja fa uns dies) amb l'autorització expressa en un correu electrònic de l'inici d'actuacions necessàries per la reclamació del títol amb la denominació d'Enginyer d'Edificació, tal i com es va explicitar en el passat correu.

Aquest estudi i primera reclamació per a qui així ho demani passarà a realitzar-se per l'assessor del Col·legi en aquesta matèria

Aa abogados

Sr. César Aguirre Donato

Av. Roma, 7 pl. 7 edif. CEPTA Tarragona

Telèfon 977249811

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES ACCIONS A EMPENDRE I EL SEU COST

Un cop presentades pel despatx d'advocats comentat totes les reclamacions que han aportat la informació a temps, el pas següent serà la creació d'una associació d'afectats per a decidir a partir d'aquets moment les possibles actuacions legals posteriors.

Aquesta associació es constituirà el proper dilluns dia 3 de febrer a les 17h30m en primera convocatòria i a les 18h en segona a la Sala d'Actes del Col·legi, on es debatrà i comentaran tant els procediments com les accions a realitzar, així com els possibles costos en el cas de necessitar arribar al contenciós administratiu. Qui no pugui assistir es deixarà acta de la reunió i formulari d'adhesió en el Col·legi durant uns dies.

Aquesta associació, amb capacitat legal per impugnar, serà la que a partir d'aquest primer acte per demandar el títol de grau d'Enginyer d'Edificació (que s'ha tingut que fer de forma precipitada per a poder trencar possibles dates de prescripció) continuarà prenent les decisions i accions fins al nivell que considerin els seus membres.  

A continuació passem escrit de l'advocat on explica les accions a portar a terme en aquest primer moment així com una breu explicació del possible procediment legal a realitzar.

Qualsevol afectat pot, per suposat, realitzar els tràmits, cercar la documentació, instar la demanda de titulació o altres actes amb els seus propis mitjans i recursos de forma individualitzada o agrupada. 

Qualsevol altre persona interessada en impugnar el canvi de denominacions d'altres universitats caldrà fer un estudi legal detallat com s'ha fet en aquest cas amb la Universitat Jaume I. 

El Col·legi amb aquesta primera acció pretén aglutinar esforços dels seus col·legiats i coordinar una iniciativa que considera legítima i apropiada. Un cop es realitzi aquesta primera acció deixarà a l'associació que es creï per a que representi i continuï aquest procediment, que es preveu llarg i complicat, per no per això menys legítim.

 

Junta de Govern 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.