Actualitat

Vés enrere

CAP APARELLADOR DE TARRAGONA SENSE WEB

 

Fa un temps que tothom volia aparèixer a les pàgines grogues, ja que era el mitjà per on la gent cercava les seves necessitats. Avui en dia l’eina principal de cerca es diu Internet.

Encara no apareixes a Internet?

Doncs el COAATT a partir de setembre oferirà als col·legiats la possibilitat de poder tenir un web i poder aparèixer a Google i altres cercadors. I per fer-ho, us oferirem les següents opcions:

 

 

 

Preu

BASIC

El COAATT muntarà la plataforma on s’allotja el web. Serà el col·legiat qui s’encarregarà de crear el web i actualitzar-lo. Aquesta opció requereix d’uns coneixements mínims d’ús d’eines d’Internet.

75 euros/any

 

 

 

 

 

 

 

El COAATT muntarà i crearà el web. El col·legiat simplement haurà d’escollir una d’entre quatre plantilles web. També haurà de fer arribar les fotos i els textos que han de sortir en el web.

180 euros

 

 

 

A partir del segon any:

STANDARD

 

 

  sense manteniment:

75 euros/any    

 

 

  amb manteniment:

150 euros/any    

 

 

 

 

Nota: El manteniment inclou una actualització completa del web per any.

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMIUM

 

 

El COAATT realitzarà un web a mida.

 

Inclou: Hosting del lloc web, 100 correus electrònics i espai il·limitat.

 

 

A partir de 650 euros

 

Domini Propi

Si vols un domini propi .com, .net, .org, .es, .eu, .info, .biz  i 10 correus electrònics

12 euros/any

 

Preus sense IVA

 

Per més informació trucar al Departament de Sistemes d’Informació:

977 21 27 99 – Extensió 2  (Jaume Cabré)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.