Actualitat

Vés enrere

Cartografia de consulta ITE

Cartografia de consulta sobre l’antiguitat dels edificis i el calendari d’implantació.

 

Dins l’espai ‘Inspecció tècnica d’edificis’ podreu consultar la cartografia de diferents municipis de les comarques de Tarragona: Tarragona, Reus, El Vendrell, Cambrils, Cunit, Vandellós, Cunit etc.

La cartografia, que es troba en format PDF, ofereix informació sobre l’any de construcció dels edificis plurifamiliars relacionada amb el calendari d’implantació de l’edifici.

Aquestes dades procedeixen de la informació que ofereix de manera oberta l’oficina virtual del Catastro, i és complementària a la campanya informativa que el COAATT realitza sobre la inspecció tècnica d’edificis per tal de millorar la seva implantació entre les comunitats de veïns.

 

Més informació

Gabinet tècnic

Telèfon:  977 21 27 99 - ext. 3

gabtec@apatgn.org

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.