Actualitat

Vés enrere

Catàleg Actuacions Professionals Arquitectura Tècnica

imatge decorativa

El Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) ha elaborat el Catàleg d’ Actuacions Professionals de l’ Arquitectura Tècnica, amb les observacions aportades per part dels Col·legis professionals.

Es tracta d’un document pràctic de consulta que pretén oferir de manera clara i concisa una visió general de les diferents intervencions professionals que poden dur a terme els professionals de l’Arquitectura Tècnica, sense perjudici que per a determinades actuacions sigui precís analitzar les particularitats de cada cas concret.

Aquest document estarà subjecte a una actualització periòdica en funció de les aportacions que es rebin per part dels Col·legis i del propi CGATE.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.