Actualitat

Vés enrere

CFO, abans i després

Imatge decorativa

Generalment es parla de com actuar durant l’execució de l’obra i una vegada signat el CFO, per tal de vigilar les possibles responsabilitats futures que es puguin tenir (veure article CFO signat, obra finalitzada) o bé la responsabilitat de signar el CFO havent assumit un % de l’obra (veure article Responsabilitats de signar CFO). 

Però no es té en compte la competència que té l’arquitecte tècnic de no emetre el CFO quan l’obra encara no està finalitzada i altres agents de la construcció li exigeixen la seva signatura. 

L’arquitecte tècnic (sol o amb arquitecte, segons el treball professional desenvolupat) sap que quan emet i signa el CFO, amb aquest document garanteix que l’obra està acabada, que s’han realitzat tots els treballs corresponents a l’obra en qüestió d’acord amb el projecte, i que pot ser habitada (en el cas d’obra nova es podrà sol·licitar la cèdula d’habitabilitat). Signar el CFO responsabilitza als tècnics.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.