Actualitat

Vés enrere

CGATE: Enquesta sobre igualtat de gènere a l´Arquitectura Tècnica

imatge decorativa

Els darrers 20 anys, el creixement del número de dones Arquitectes Tècniques és un fet (fins un 66% més de col·legiacions femenines des de l’any 2000) però..., Com ha sigut la seva integració i quin és l’estat actual de les mateixes a la vida professional?.

El Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE), per conèixer quina és la situació real de les nostres companyes i la igualtat de gènere al desenvolupament de l’exercici de la nostra professió, ha creat una breu enquesta (no més de 15 minuts), per aconseguir les dades necessàries i extreure conclusions que us convidem a completar.

A més, des del CGATE valoren el temps que pugueu invertir i sorteja entre tots els participants un iPADWiFi (6th Generació) de 128Gb color plata. El guanyador es farà públic el dia 18 de desembre de 2018. Consulteu les bases del concurs [AQUÍ]


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.