Actualitat

Vés enrere

COBRAMENT I RECLAMACIÓ HONORARIS

 COBRAMENT I RECLAMACIÓ D’HONORARIS

 

L’impagament d’honoraris professionals és una situació freqüent i greu que afecta a gairebé la totalitat de professionals.

Davant d’aquesta situació, la jornada pretén proporcionar als col·legiats uns coneixements pràctics sobre el cobrament a clients, de recobrament de saldos vençuts, recobrament d’impagats i de negociació amb deutors i morosos.

Experts de D.A.S., Compañía Especializada en Defensa y Reclamación, ens proporcionaran les eines i els coneixements que els permetin millorar el sistema de cobraments, recuperar els impagats i a posar en pràctica les tècniques per reduir la morositat.

 

PROGRAMA DE LA JORNADA

  • Estratègies per evitar els deutors morosos.
  • Les millors maneres d’actuar.
  • La via judicial: vies legals de reclamació, en especial el procediment monitori.
  • Presentació del servei de reclamació d’honoraris del Col·legi.

 

DATA

19/09/2012  

de 17:00 hores a 19:00 hores.

INSCRIU-TE 

Més informació:

Àrea de formació COAATT

Telèfon: 977 21 27 99 - ext. 6

formacio@apatgn.org

 
 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.