Actualitat

Vés enrere

Com descarregar el certificat COVID al mòbil: totes les opcions i possibilitats

Imatge descriptiva

T'explicarem com descarregar el certificat COVID al teu mòbil, que també es coneix com a passaport COVID, utilitzant totes les opcions disponibles per al teu mòbil Android, per a iPhone i fins i tot per quan el teu mòbil Android és un Samsung. Amb això, podràs tenir tant el PDF normal com el certificat afegit a la teva cartera de Google Pay, Apple Wallet o Samsung Pay.

 

Llegir l’article complert: https://www.xataka.com/basics/como-descargar-certificado-covid-movil-todas-opciones-posibilidades

Font de l’article: https://www.xataka.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.