Actualitat

Vés enrere

Com introduir les plaques solars al CE3X? (part 2)

imatge decorativa

 

 

El passat 15 de setembre es va publicar una noticia indicant "Com introduir les plaques solars al CE3X?".

Com a complement d’aquesta informació, especifiquem com treure el valor que màxim que hem de posar a la casella de contribucions energètiques.

 

 

 


 

A l’hora d’introduir les plaques solars fotovoltaiques al CE3X hem de tenir en compte que:

- Com a màxim podem dir que generem l’energia elèctrica que consumim per ACS, calefacció i refrigeració, i si ens passem, és quan ens surt aquella nota que diu:

 

I com sabem l’energia que consumim si no l’hem posat directament?

Doncs has d’obrir l’XML i veure l’energia final. Ens descarreguem l’arxiu XML, i l’obrim:


 

Anem a buscar on posa Energia final:

 

Aquesta és l’energia elèctrica que consumim per calefacció, aigua calenta sanitària i refrigeració. Hem de sumar aquets tres paràmetres, que si no tenim cap altre aportació renovable en donarà un valor molt similar al Global.

En aquet cas, obtenim 58,08kw/any/m2, que haurem de multiplicar per la superfície habitable que hem definit en el programa (aquest valor també el podem veure a la part superior del mateix XML).

En aquest cas tenim una superfície habitable de 51 m2. Per tant, obtindrem un valor total de 2962kw/any, que és el valor màxim que podem posar a la casella de Energía eléctrica generada para autoconsumo.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.