Actualitat

Vés enrere

Com mantenir a ratlla el malware?

Imatge Decorativa

VirusTotal és una web i una eina. Creada per l'empresa de seguretat espanyola Hispasec Sistemas, tot i que el seu ús majoritari es doni als EUA i al Canadà, d'una banda compta amb una base de dades actualitzada i, de l'altra, amb 55 antivirus i 70 motors de detecció. Aquesta eina també està disponible en format d'aplicació per a telèfons mòbils, tant a Android com a iOS, mitjançant l'executable de Mac.

Per saber si comptem amb algun codi maliciós instal·lat o sospitem de qualsevol fitxer, l'únic que haurem de fer és pujar aquest fitxer des de la barra de cerca i, en qüestió de segons, sabrem si aquest fitxer és segur o no. Així de fàcil. I de franc.

Els servidors de la plataforma confronten la informació del contingut pujat amb les dades arxivades. Tot i així, es recomana fer-ne diversos intents. Si sospitem d'un fitxer, és possible que les últimes firmes de virus detectin alguna cosa nova. La web també analitza adreces URL sospitoses de ser spyware o finestres a ús indegut.

 

ACCÉS WEB

WINDOWS/MAC

ANDROID

 

Font de l’article: https://www.nobbot.com/tecnologia/aplicaciones-moviles-tecnologia/virus-total-ventajas-trucos/


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.