Actualitat

Vés enrere

Com pujar fotografies a Instagram des d´un PC

Imatge decorativa
Instagram és la plataforma social més utilitzada del món en imatges. Actualment tant usuaris com empreses fan ús d’Instagram per arribar a més gent. Però un dels problemes habituals que tothom es troba és que, per penjar fotos, és necessari fer ús d’un dispositiu mòbil.
 
Però hi ha una manera de poder pujar imatges a un perfil d’Instagram mitjançant el navegador Google Chrome, aprofitant una eina que té aquest navegador usada pels programadors webs i que et permet simular un dispositiu mòbil.
 
Els passos a realitzar són:
 
1) Obre el navegador Google Chrome
 
2) Accedeix a Instagram: https://www.instagram.com/
 
3) Fes login al teu compte
 
4) Polsa les tecles: CTRL + Mayús + I
 
5) La pantalla s’haurà dividit en dues parts. A la part superior dreta apareix el símbol d’un telèfon mòbil. Fes clic i la pàgina es veurà com si fos la del teu mòbil.
 
 
6) Refresca el web fent clic a a la tecla F5.
 
7) Ara apareixerà el signe + que permet pujar imatges com es fa en el dispositiu mòbil.
 
 
A partir d’aquest punt, pots fer ús d’Instagram de la mateixa manera que fas ús amb el teu dispositiu mòbil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.