Actualitat

Vés enrere

Com reparar arxius PDF?

Imatge decorativa

Reparar un PDF malmès o corrupte és un problema habitual que es pot solucionar de forma fàcil i sense haver d'instal·lar cap programa.

Els arxius PDF són el format més comú a l'hora de compartir documents, molt més que qualsevol altre, perquè són compatibles amb desenes de programes diferents. Això elimina problemes de compatibilitat entre sistemes operatius encara que, dit sigui de passada, els PDF no estan lliures de problemes.

De vegades, un document està trencat i no es pot obrir, en aquest cas no queda més remei que intentar reparar el PDF per qualsevol mitjà. Si a més conté informació important, més obstinació s'ha de posar, ja es tingui el PDF en Windows, macOS o Linux.

Per sort, no és complicat reparar un PDF corrupte. Potser al convertir-ho de Docs o Word a un altre format es trenqui alguna cosa en el codi o que simplement no es pugi bé a una plataforma.

 

Font de l’article: COMPUTER HOY


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.