Actualitat

Vés enrere

Com saber si el virus Agent Smith ha infectat el teu Android

Imatge decorativa

Almenys 25 milions de telèfons d'Android han estat atacats amb un virus que reemplaça aplicacions com WhatsApp amb versions infectades que poden publicar anuncis publicitaris, han advertit investigadors de la companyia de cyberseguretat Check Point.

El virus es diu Agent Smith i s’introdueix aprofitant  les debilitats prèviament conegudes en el sistema operatiu Android, per la qual cosa, com a primera cosa a realitzar és actualitzar a la darrera versió del sistema operatiu de Google, segons ha dit la companyia de seguretat israeliana.

Camuflat com una aplicació relacionada amb Google, el virus substitueix automàticament les aplicacions instal·lades amb versions malicioses sense que l’usuari detecti res.


<< Llegir més >> 


Font de l’article: www.infobae.com


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.