Actualitat

Vés enrere

Com utilitzar el gestor de contrasenyes de Chrome

Imatge Decorativa

Avui en dia ens trobem que tenim una contrasenya per cada web on accedim. Això fa que tinguem moltes contrasenyes que gestionar. 

I el que tendim a fer malament és a guardar les contrasenyes en l’agenda en paper, en un excel, etc... Però, existeix una manera molt fàcil i segura de guardar les contrasenyes i poder-les gestionar.

Google (cal tenir un compte)  permet guardar les contrasenyes el primer cop que accedeixes i t’acredites en un web. Aquestes contrasenyes es guarden en el teu perfil de Google i sempre estan accessibles a ser consultades.

 

Activa l'inici de sessió automàtic

El gestor de contrasenyes de Google ara et permet iniciar sessió automàticament a les pàgines de les que tinguis contrasenya. Per activar aquesta opció prem sobre la icona del perfil (1) a la part superior dreta del navegador. T'apareixerà un menú desplegable, i en ell has de prémer sobre l'opció Contrasenyes (2) per entrar directament en aquest gestor.

 


 

Un cop dins de la secció Contrasenyes, activa l'opció “Iniciar sessió automàticament”. A partir d'ara, quan entris en un web de la qual tinguis una contrasenya desada, Chrome s'encarregarà d'escriure la contrasenya i iniciar sessió sense que tu tinguis res més a fer.

 

 

Cerca i recorda les contrasenyes guardades

En el mateix apartat de contrasenyes, Chrome desa les contrasenyes a nivell intern i les pots cercar i gestionar en tot moment. 

Per buscar una contrasenya cal anar a la part superior dreta de la finestra de la secció Contrasenyes, i prèmer sobre el camp de text Cerca contrasenyes. En ell ara pots buscar termes relacionats amb la contrasenya, com el nom del servei o el teu nom d'usuari.

 

 

Els resultats apareixeran a sota, a la secció Contrasenyes guardades. I si no fas recerca, simplement aquí se't mostraran totes i cadascuna de les contrasenyes guardades. 

Si vols revelar-les prem sobre la icona de l'ull i Chrome et mostrarà la contrasenya per si vols copiar-la i enganxar-la en algun lloc.

 

A la pàgina del gestor de contrasenyes de Chrome també pots veure la informació completa de les credencials i esborrar les contrasenyes que vulguis fent clic en els tres puntets.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.