Actualitat

Vés enrere

Com verificar les signatures digitals d´un PDF amb totes les garanties

Imatge descriptiva

Avui en dia, la gran majoria d’usuaris utilitza el software Adobe Acrobat Reader / Professional, per signar documents en format PDF.

Cal dir que aquest software ofereix totes les facilitats per validar la signatura o signatures efectuades així com comprovar la integritat de l'original signat.

Però, ens estem trobant darrerament, que en el procés de validació, està donant per invàlides signatures que són correctes, i que han fet que notaris, per exemple, no les hagin donat per bones.

 

Per això, us indiquem dues eines onlines oficials que us permetran validar aquests documents signats, i us emetran un justificant de les signatures on s’indiquen que són correctes en el document PDF.

 

SIGNASUITE - Software de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC)


El SignaSuite és una aplicació web que permet validar certificats digitals i signatures electròniques amb totes les garanties, tant jurídiques com tècniques, que estableix la normativa vigent a les Administracions Públiques catalanes. Aquesta aplicació permet validar certificats, signatures i documents, així com signar i preservar (extendre la durada de les signatures) documents signats.

 

 

 

VALIDe (Software del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública del Govern d’Espanya)

VALIDe és un servei on-line ofert pel Ministeri de Política Territorial i Funció Pública per a la validació de signatures i certificats electrònics.  L'objectiu d'aquest servei és permetre a un usuari comprovar que el certificat utilitzat és un certificat vàlid i que no ha estat revocat.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.