Actualitat

Vés enrere

Comença el període per a revisar la pòlissa de RC professional

Imatge decorativa

A punt d’entrar en l’últim trimestre de l’any, en pocs dies s’inicia el període de parar i reflexionar sobre la situació professional. És a dir, és el moment de valorar com ha evolucionat l’exercici professional aquest últim any, i analitzar la importància de revisar el risc que es té contractat a la pòlissa de responsabilitat civil professional per al pròxim any. 

Per tant, ara és el moment de revisar la pòlissa de RC professional 2023, i analitzar si, d’acord amb l’exercici professional, caldria fer alguna tramitació, com per exemple, augmentar cobertura. Tenint en compte: 

► Valorar tots els treballs professionals assumits, ja que per la confiança que desprèn l’arquitecte tècnic en el procés constructiu, cada vegada més, s’estan assumint treballs que van més enllà dels professionals (com de les gestions administratives, d’assessorament, econòmiques, etc, que es puguin derivar del treball en qüestió).

► El volum d’exercici professional executat o en execució en l’últim any.

► La cartera professional, és a dir, la responsabilitat decennal.

I en el cas que es prengui la decisió de no seguir exercint la professió, cal revisar la pòlissa de RC professional per tal d’adequar-la a la nova situació.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.