Actualitat

Vés enrere

COMUNICACIÓ DE TREBALLS PROFESSIONALS:

COMUNICACIÓ DE TREBALLS PROFESSIONALS:

OBRES MENORS DE TÈCNICS DE L’ADMINISTRACIÓ I INFORMES-PERITATGES

 

En l’Enllaç anterior es va informar que els col·legiats que desenvolupen el seu exercici professional en una Administració duen a terme habitualment intervencions anomenades obres menors, que són les obres que no necessiten de projecte tècnic i estiguin considerades com a menors i TENEN RISC, com també tenen els informes i peritatges que es facin a nivell particular o per companyies asseguradores.

Per aquest motiu, s’informa que sempre s’ha de comunicar a la companyia asseguradora  per tenir coberta la responsabilitat civil professional, bé amb el visat/registre bé amb una comunicació, depenent si ho fa a través de:

La pòlissa RC professional o la pòlissa d’obres menors de MUSAAT, realitzant els tràmits i abonant els imports determinats per MUSAAT.

La pòlissa RC ZURICH, que cal fer una relació mensual de les obres menors o informes-peritatges realitzats i tramitar registre de la relació que té un import de 30€/mes per tenir coberta tota la relació de treballs.

Més informació:

Assessoria del COAATT

secretaria@apatgn.orgTel. 977 212 799 ·

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.