Actualitat

Vés enrere

Comunicacions del COAATT

imatge decorativa

Des del COAATT intentem millorar, avançar i adaptar-nos a l’actualitat del sector i a les necessitats dels nostres col·legiats per tal de poder informar i comunicar amb el major rigor i de la millor manera possible. Així doncs, desenvolupem noves formes de comunicar-nos amb tots els que formem part del COAATT, amb l’objectiu d’evolucionar com a Col·legi professional.

Una de les funcions bàsiques del COAATT es centra en la informació al col·lectiu professional, tant pel que fa als aspectes tècnics relacionats amb la professió, com els canvis normatius, administratius, etc. que afecten el desenvolupament de les tasques professionals i que aquests han de conèixer.

Altres destinataris són també els agents relacionats amb l’activitat constructiva: administracions, empreses, estudiants, i en un sentit molt més ampli, la societat que és en definitiva qui fa ús dels serveis dels professionals a qui representa el COAATT.

Els canals d’informació del COAATT s’orienten a cobrir aquest ventall de destinataris, intentant adequar en cada cas el canal, el llenguatge i el format per arribar-hi amb garanties. En aquest sentit, els darrers anys, s’ha fet un esforç per adequar les Comunicacions del COAATT a l’entorn tecnològic, amb la voluntat d’aprofitar-ne els seus avantatges sense perdre el rigor de la publicació impresa.

Actualment, mitjançant l’ús de la plataforma gratuïta ‘Mailchimp’, les Publicacions del COAATT (‘Recordeu’, ‘Comunicacions’, ‘Enllaç’, ‘Memòria’ i ‘TAG’) s’estan enviant en format electrònic al 98% dels col·legiats, potenciant així la comunicació digital envers l’escrita. 

L’estructura dels Newsletters es divideix en 3 línies d’emailings per tal d’organitzar les diferents categories d’informació del COAATT d’una manera més clara, facilitant la seva lectura i fent-los més visuals. Així doncs, la dimensió de cada newsletter és menor i els col·legiats reben la informació de manera més ordenada i periòdica.

 

RECORDEU • Agenda d’activitat del COAATT

L’enviament per correu electrònic del ‘Recordeu’ al llarg del 2019, amb un total de 43 missatges enviats, es consolida com un mitjà molt vàlid per centralitzar el contingut de l’actualitat del sector, les novetats del Gabinet Tècnic, informacions oficials del Col·legi i de l’Assessoria col·legial, activitats, així com qualsevol altra novetat de darrera hora. Totes les informacions publicades al ‘Recordeu’ enllacen i es desenvolupen en profunditat a la pàgina web col·legial, www.apatgn.org, la qual actua com a principal eina informativa i de gestió del Col·legi.

Els enviaments tenen una periodicitat setmanal però pot ser variable en funció de la informació a comunicar. Aquest butlletí s’envia a tots els col·legiats que han consignat una adreça de correu electrònic al registre de col•legiats, a través del departament de Secretaria.

 

COMUNICATS COAATT

Dins dels ‘Comunicats COAATT’ hem de distingir dos tipus de Comunicats:

• Formació: Amb una periodicitat setmanal on recordem tota l’activitat formativa disponible del COAATT: cursos, jornades, xerrades informatives, etc, així com els cursos formatius col·laboratius amb altres col·legis. Durant l’any 2019 s’han fet un total de 29 Comunicats de Formació.

• Comunicacions: Puntualment, s'elaboren monogràfics sobre temes d'especial interès, informacions urgents, així i com també s’envien les publicacions digitals del COAATT (Revista TAG, ENLLAÇ i Memòria anual). Durant l’any 2019 s’han fet un total de 30 monogràfics.

 

L’ ENLLAÇ, UNA COMUNICACIÓ MÉS DINÀMICA I DE CONSULTA RÀPIDA

L’ Enllaç és el butlletí informatiu de comunicació amb tots els col·legiats i col·legiades COAATT. Amb una periodicitat mensual, reuneix les notícies més destacades de cada mes, publicades al ‘Recordeu’. És una publicació lleugera i curta, i el seu contingut es basa en un resum de les notícies més importants de l’actualitat del sector i les principals notícies, activitats col·legials i activitats formatives que s’organitzen al COAATT. 

L’Enllaç en curs, i tots els anteriors, es troben disponibles a l’arxiu obert del web col·legial i al servei en línia ‘Issuu’.

Tots els col·legiats que hagin comunicat una adreça de correu electrònic a la Secretaria col·legial reben l’informatiu ‘Enll@ç’ en format electrònic per aquest mitjà. L’edició electrònica continua amb la mateixa periodicitat i format que l’’Enllaç’ en paper.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.