Actualitat

Vés enrere

Comunicat funcionament dels serveis col·legials

imatge decorativa

Davant la publicació per part de la Generalitat de la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d'octubre,  on s’estableixen noves mesures encaminades a frenar l'expansió del coronavirus, incloent el tancament perimetral de Catalunya durant almenys 15 dies i el confinament perimetral dels municipis durant els caps de setmana, us informem del funcionament complert dels serveis del COAATT.

Com a mesura de responsabilitat i davant la recomanació de la Generalitat de limitar al màxim la mobilitat laboral de les persones treballadores i fomentar el teletreball en la mesura del possible, la Junta de Govern del COAATT ha aprovat que, a partir del proper dia 2 de novembre de 2020 (i fins a nou avís), la seu col·legial romandrà oberta però es prioritzarà l’atenció telefònica i online.

 

Així doncs, per tal de treballar en la contenció de l’expansió de la COVID-19 i garantir la seguretat sanitària tant pels treballadors/es com pels col·legiats/des, el COAATT ha establert les següents mesures a aplicar:

1.- L’ atenció col·legial serà, preferentment, per telèfon i correu electrònic. Tots els serveis es continuaran prestant en l’ horari habitual:

Visats: De dilluns a dijous, de 08:00 a 14:00 hores i de 15:30 a 17:00 hores • Divendres, de 08:00 a 14:00 hores

Resta de serveis: De dilluns a dijous, de 08:00 a 14:00 hores i de 15:30 a 17:30 hores • Divendres, de 08:00 a 15:00 hores.

2.- El servei de visat/registre digital i l’atenció via email i telefònica seguirà funcionant amb normalitat.

3.- L’ atenció presencial es realitzarà sempre demanant CITA PRÈVIA, per telèfon o per correu electrònic amb el departament/servei en concret. El servei presencial es continuarà prestant sempre en funció de l’evolució de l’actual situació sanitària i disponibilitat.

Per l’atenció personalitzada es destina una zona específica de les oficines col·legials i es reduirà al màxim l’estància a la seu col·legial, per tal de redistribuir l’entrada i sortida, aplicant mesures de seguretat higièniques. No es pot accedir a zones comunes no autoritzades.

Recordeu que per a l’atenció presencial és obligatori l’ ÚS DE MASCARETA i que disposem de gel hidroalcohòlic a l’entrada de la seu col·legial.

4.- Formació: Els cursos que s’estan impartint actualment s’estan fent en modalitat mixta (presencial/online). Restarem pendents de l’evolució de la situació sanitària i si s’hagués de realitzar algun canvi al respecte, procedirem a informar a tots els assistents.
Recordeu que, aquest mes de Novembre, disposem de més de 10 cursos a realitzar per videoconferència, i que estan tenint un gran èxit de participació.

 

*Aquestes mesures de seguretat s'allargaran durant 15 dies i s’actualitzaran, d’acord a l’evolució de la situació sanitària i a les recomanacions de les autoritats sanitàries. Les novetats s’aniran incorporant a la pàgina web col·legial i us mantindrem informats a través dels canals habituals.

 

Adreces de correu electrònic i telèfons de contacte

- Secretaria: info@apatgn.org • 977.212.799 (ext. 1)
- Visats: gabtec@apatgn.org / visats@apatgn.org • 977.212.799 (ext. 3)
- Assessoria Jurídica: secretaria@apatgn.org (pot ser que es posin en contacte amb tu per telèfon mitjançant un número ocult) 
- Gabinet Tècnic / Emergències: 977.212.799 (ext. 8)
- Obres Amb Garantia i Borsa de Treball: assesoriatreball@apatgn.org
- Formació: formacio@apatgn.org • 977.212.799 (ext. 6)
- Suport Informàtic: informatica@apatgn.org • 977.212.799 (ext. 2)
- Comunicació i Publicacions: publicacions@apatgn.org • 977.212.799 (ext. 5)
- Comptabilitat: comptabilitat@apatgn.org • 977.212.799 (ext. 7)
- Gerència: gerencia@apatgn.org

 

Afectació a l'exercici profesional

Us recordem que per als desplaçaments a les obres en horari restringit és necessari portar el justificant documental, per acreditar la realització d’activitats laborals i professionals.

La Generalitat ha preparat un certificat autoresponsable de desplaçament per la crisi sanitària causada per la COVID-19.

A més, des del COAATT, us recomanem aportar també la Nota d’Encàrrec visada/registrada, per tal d’acreditar el motiu i l’adreça del vostre desplaçament. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.