Actualitat

Vés enrere

Consideracions per crear un projecte en PDF

Imatge decorativa

En molts casos, quan rebem documents PDF, ens trobem que no estan creats correctament.

Els problemes més comuns són: la mida del document, que no hi ha la signatura o tenim problemes amb ella, o bé que no es visualitzen les etiquetes de visats.

Una manera molt fàcil de poder reduir la mida del document abans d'aplicar la signatura, consisteix en, un cop creat el document pdf, imprimir el document PDF amb una impressora PDF. D'aquesta manera es reduirà el document considerablement.

(*) Hi han ajuntaments que no permeten documents més grans de 5 Mb. Això depèn de cada ajuntament.

 

Un altre de les coses que detectem, quan rebem els projectes, és que hi han les imatges de les signatures, sense signatura digital. Per exemple: un plànol en format PDF i signat, quan s’adjunta amb la resta de plànols en format PDF, perd la signatura.

Passem a detallar els passos a realitzar en l’ordre correcte per tal de crear un projecte en PDF:

1. Generar els diferents PDF’s amb les eines digitals: Word, Autocad, Presto, etc…

2. Unificar tots els documents, creant un únic PDF. 

3. Imprimir el PDF del projecte a PDF. Aquesta operació és molt important per netejar el document de temporals i reduir la mida del document.

4. Signar el document PDF.  En aquest pas, us indiquem que no cal signar el document “n” vegades. Un document digital només requereix d’una signatura digital.

Si realitzeu els passos indicats, generareu un bon document PDF i evitareu problemes posteriors quan el presenteu a l'administració pública.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.