Actualitat

Vés enrere

Construccions de Pedra Seca al Pont del Diable

imatge pedra seca

Els darrers dies s’ha portat a terme el "Programa de Recuperació de l' Art de la Pedra Seca a Tarragona", un programa formatiu i informatiu que pretenia acostar als alumnes a la construcció tradicional de pedra seca, que tots estem acostumats a veure al nostre entorn, en cabanes i marges de camins i boscos propers.

El curs el va organitzar el COAATT i el van impartir una sèrie de professors coordinats per Limònium.

A la jornada que es va portar a terme al COAATT hi van participar alguns alumnes de forma presencial, seguint les mesures sanitàries de distanciament i higiene recomanades pel moment, i  un altre grup d’alumnes ho van fer per videoconferència en directe. 

El diumenge següent i el cap de setmana del 8 i 9 de maig, el punt de trobada va ser al Parc Eco-Històric del Pont del Diable, per fer diverses activitats. 

Per una banda, un grup d’alumnes van poder construir una cabana de pedra seca, i els escocells d’uns quants arbres que podreu veure quan passegeu per l’entorn.

 

Les classes van ser dirigides per un mestre d’obra especialista i participades per un grup de fins a 15 persones. 

Per altra banda, es van fer també dues excursions guiades per l’entorn del Pont del Diable, explicant les canteres i les construccions de Pedra seca que podeu trobar en aquest indret.  


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.