Actualitat

Vés enrere

Continuem formant en plans d’autoprotecció

Imatge decorativa

Des de l’aprovació del primer decret que regulava l’autoprotecció en centres i activitats a Catalunya (Decret 82/2010) ja han passat  vuit anys. L’any 2015 es va aprovar una modificació del decret (Decret 30/2015) on es van acotar algunes de les activitats afectades i es van introduir algunes modificacions que van estabilitzar la redacció de Plans d’Autoprotecció. Tot això, requeria que les activitats i centres afectats complissin amb l’establert i consolidessin i mantinguessin al dia la seva documentació i formació a nivell d’autoprotecció.

El COAATT va ser un dels primers centres en acreditar-se com a centre formador de  tècnics per a la redacció de PAU’s d’àmbit local. Un cop finalitzada la segona edició del  curs bàsic, es va obtenir l’acreditació per a cursos de l’àmbit de Catalunya.

Des de final de l'any 2012 estem fent cursos  dels dos nivells i vàrem impulsar els cursos online que han tingut una molt bona acollida en tot el territori Català. Avui dia el 80% dels alumnes que es formen al nostre centre són de fora de Tarragona, inclús, en algun dels casos, de fora del territori Català tot i que intervenen dintre de la nostra comunitat autònoma.

Aquest trimestre s’ha acabat la sisena edició del  curs “online” i amb aquest curs arribarem a 214 tècnics  acreditats al COAATT: 128 del nivell local i 96 de l’àmbit de Catalunya.

També tenim en funcionament la 7a edició del curs Bàsic, amb 10 alumnes més en període de formació.